החברה
סיפורה של חברת שקרצי, הוא סיפור הצלחה משפחתי ישראלי קלאסי. הכל החל במפעל צנוע לקילוף בוטנים, אשר הוקם ע"י אבי המשפחה, אברהם שקרצי, עוד בשנות ה-60'. אל אברהם הצטרפו שמחה אשתו ויעקב בנו, כאשר בהמשך הצטרפו לחברה גדי אלוני ואיציק רודיטי שהתחתנו עם בנות המשפחה. יחד הם עבדו ללא לאות עד להקמת חברת "שקרצי" בשנת 1982. בעזרת עבודה מאומצת, עמידה בסטנדרטים המחמירים ביותר וחדשנות בלתי פוסקת, בנתה לעצמה החברה מוניטין מעולה כחברה המובילה בישראל לקליית, עיבוד ושיווק אגוזים ומוצריהם. כיום מובילים את החברה גדי אלוני ואיציק רודיטי, אשר מכהנים כמנכ"לים משותפים.
איכות המוצרים של החברה, הניסיון הרב שצברה ואמינותה חסרת הדופי, לא נעלמו מעיניהן של חברות המזון הגדולות במשק, כגון יוניליוור, שטראוס-עלית ותנובה, וכולן הפכו ללקוחות "שקרצי" במהלך השנים, עד שכיום חולשת 'שקרצי' על חלק ניכר משוק ושיווק האגוזים ומוצריהם בארץ. מלבד מוצרי גלם עבור תשלובות המזון, מתמחה 'שקרצי' גם בשיווק מוצרים סופיים לצרכן הקצה ואף פיתחה מיומנות מיוחדת בפיתוח מוצרים 'קאסטום מייד' עבור לקוחותיה.
ערכי האחריות התאגידית הם נר לרגליה של החברה וכפועל יוצא היא מקפידה לעבוד תוך שמירה על תקני איכות הסביבה ובטיחות המזון המחמירים ביותר ,ISO 9001, ISO 18000, ISO 14000, FSSC, HACCP ולכל מוצריה הכשר בד”צ העדה החרדית. יותר מכך, 'שקרצי' רואה עצמה כחלק אינטגרלי מהקהילה בתוכה היא פועלת ולכן 120 עובדי החברה, המועסקים בחדרה ובמפעל J&G PECANS בקיסריה, מהווים פסיפס מגוון של כל חלקי החברה, כולל שימת דגש על קידום אנשים עם מוגבלויות.
בשנים האחרונות, בעקבות דרישה הולכת וגוברת ורצון להיפתח אל עבר השווקים הגלובליים, החלה 'שקרצי' לפעול גם ביעדים כדוגמת צפון אמריקה, אירופה, המזרח הרחוק ודרום אמריקה. פעילות החברה בשווקים אלו זוכה להתצלחה רבה והיא מבססת שם את מעמדה כחברה מובילה באיכות המוצרים ובטיב השירות.